در و پنجره دو جداره تشکیل شده است از پروفیل های متصل به هم و چسبیده شدن چند سری از فریم های شیشه ای موازی هم. که داخل پنجره های دو جداره به وسیله گاز آرگون یا هوای خشک برای فراهم کردن محفظه ای همگن و نفوذ ناپذیر پر می شود.
مرحله اول: برش اتوماتیک شیشه در و پنجره دو جداره
دستگاه اتوماتیکی که cnc نام دارد شیشه پنجره دو جداره را در شکل ها و فرم های گوناگون و دلخواه برش می دهد. از مزایای این دستگاه این است که قابلیت دریافت اطلاعات و برنامه های مختلف برای برش شیشه ها را دارا می باشد.
مرحله دوم: خم کاری قاب های آلومینیومی در و پنجره دو جداره ((spacer
جنس آلیاژ به کار گرفته شده در قاب های آلومینیومی به نحوی است که قابلیت انعطاف و در اصطلاح چکش خوری فراوان را داشته به همین علت قاب های آلومینیومی متعددی با تنوع رنگ فراوان در ساخت پنجره دو جداره به کار برده می شود.
از مزیای انعطاف پذیری این قاب ها این است که باعث می شود قاب در بین دو شیشه به طور کاملا یکدست قرار گیرد و استفاده از لبه های پلاستیکی برای یکپارچه سازی نیازی نباشد. انتخاب نوع ضخامت و فرایند ساخت این قاب ها بر اساس الزامات فنی و به طور کاملا اتوماتیک انجام می شود.
مرحله سوم: تزریق کردن مواد رطوبت گیر به در و پنجره دو جداره
اندازه تزریق این مواد به وسیله دستگاه انتخاب می شود و در روشی از تزریق که desicant نامیده می شود شرایط خلا ایجاد می شود تا مزیت جذب کردن رطوبت هوا در بین دو جداره شیشه برای ماده باقی بماند. تا قبل از استفاده کردن این مواد اشباع نشوند.
مرحله چهارم: شستشوی شیشه در و پنجره دو جداره
با استفاده کردن از آب مقطر و مواد شوینده مخصوص شیشه های پنجره دو جداره در دستگاه شسته می شوند. و چربی های روی سطح شیشه و کثیفی های آن برطرف می شود.
مرحله پنجم: خشک کردن شیشه در و پنجره دو جداره
شیشه را بعد از شستشو در داخل ماشین خشک کن قرار میدهند تا لکه های باقی مانده روی آن به کلی برطرف شود.
بعد از اینکه شیشه توسط اپراتور شسته شد آن را در داخل دستگاه پرس قرار داده تا عملیات پرس روی قاب الومینیومی برای لایه های شیشه دو جداره انجام شود.
مرحله هفتم: برداشتن پوشش از روی سطح شیشه های بازتابنده (coating)
شیشه هایی که دارای خاصیت بازتابندگی (reflective) می باشند به علت برخورداری از جلوه زیبا و خاصی که دارند و همچنین خاصیت های ویژه خود از قبیل بازتابش اشعه های مضر خورشید و بهینه کردن نور ورودی به ساختمان و غیره مصرف بسیار گسترده ای دارند. میزان چسبندگی مواد درزگیر بر روی سطح شیشه که دارای پوشش آینه ای یا ((coating می باشد. میزان پایینی داشته و در زمان بسیار کوتاهی به طور کامل چسبندگی آن از بین خواهد رفت.
مرحله هشتم: ساخت در های دو جداره
ابتدا پروژه در و پنجره دو جداره را با نرم افزار طراحی کرده پروفیل ها را بر اساس اندازه تعیین شده برش میدهند سپس برای قسمت پروفیل های قسمت های پایین محفظه تخلیه آب طراحی شده سپس برای دستگیره ها و لولا های درب های دو جداره سوراخ های مربوطه را ایجاد می شوند بعد از اتمام این فرایند ها پروفیل گالوانیزه روی در پیچ شده و تسمه آن در قسمت لولا قرار داده می شود.
مرحله بعدی جوش دادن پروفیل در برای فرم چهارچوب می باشد که بعد از اتمام آن باید فرایند کلینر یا همان پاک کردن اضافات جوش در محل گوشه های در انجام شود حال نوبت به نصب درزگیر های پلاستیک یا گسکت ها می باشد که بعد از این مرحله یراق الاتی مثل لولا زاماک اسپانولت روی درب سوار شده و در آخر نیز کل فرایند نصب و جوش در و پنجره دوجداره برای اطمینان از درستی مراحل تست می شوند.
نظر دهید