توری پنجره یو پی وی سی | مزایا | جنس
توری پنجره یو پی وی سی
بهترین روش برای ایجاد جریان هوا و تهویه طبیعی در خانه باز کردن پنجره ها در طول روز میباشد اما در فصل گرما به علت ورود حشرات به داخل منزل نمیتوان پنجره ها را به مدت طولانی باز گذاشت. کارشناسان بهداشت بر این باورند که استفاده از مواد شیمیایی و سم های قوی در پشت پنجره ها جهت جلوگیری از ورود حشرات برای انسان مضر و خطرناک میباشد. از همین رو آنها بهترین و سالم ترین روش را استفاده از توری که در پشت لنگه بازشوی پنجره نصب میشود، میدانند. پنجره های یو پی وی سی نیز از این توری ها برخوردار میباشند، که به آنها توری پنجره یو پی وی سی گفته میشود.
جنس توری پنجره یو پی وی سی
توری پنجره یو پی وی سی از الیاف فایبرگلاس با فناوری جدید و پیشرفته ساخته شده که از قابلیت های اصلی آن میتوان به استحکام بالا، دید مناسب از پشت توری، و ضد گردوغبار بودن آن اشاره کرد. مدل این توری پلیسه یا رولی میباشد که پشت فریم پنجره دو جداره جمع میشود که ضخامت فریم توری بسیار کم و کاملا همانگ با پنجره است. این نازکی باعث شده تا زیبایی ظاهری ساختمان حفظ و همچنین مانع از عبور نور و دید کم از لای پنجره نشود. قاب های توری پنجره یو پی وی سی به دو طریق ساخته میشوند: استفاده از پروفیل یو پی وی سی که به منظور افزایش مقاومت داخل پروفیل با گالوانیزه پوشش داده میشود. روش دیگر استفاده از آلومینیوم است که میتوان آن را متناسب با رنگ پنجره دوجداره رنگ آمیزی کرد.
مراقبت از توری پنجره یو پی وی سی
چنانچه شما قصد رنگ آمیزی ساختمان خود را دارید توری پنجره یو پی وی سی خود را با پوششی ضخیم به طور کامل بپوشانید یا از متخصصان نصب این توری ها بخواهید تا توری پنجره شما را باز و دوباره نصب نمایند. اگر قصد بیرون رفتن از منزل را دارید سعی کنید توری را ببندید. در صورتی که توری پنجره یو پی وی سی شما به آسانی جا به جا نمیشود ابتدا آن را تمیز کرده و بعد با استفاده از اسپری مخصوص توری، ریل بالا و پایین آن را روغن کاری کنید. مراقب باشید تا به قاب و توری ضربه ای وارد نشود.
مزایای توری پنجره یو پی وی سی
- توانایی ساخت در ابعاد گوناگون
- توانایی دید محیط خارج تا ۹۰%
- قابل شستشو
- ضد اشتعال
- پایدار در برابر شرایط آب و هوایی
- توانایی نصب آسان
- ثبات بالا
- ضد زنگ
- دور کننده گردوغبار و عایق ورود گردوغبار از بیرون به داخل
- پایدار در برابر اشعه ماوراء بنفش
نظر دهید