کیت آزمایشگاهی مولکولی | خرید کیت آزمایشگاهی مولکولی | خرید کیت مولکولی | خرید کیت استخراج
کیت آزمایشگاهی مولکولی :
کیت آزمایشگاهی مولکولی | خرید کیت آزمایشگاهی مولکولی | خرید کیت مولکولی | خرید کیت استخراج :
کیت های آزمایشگاهی ، ابزاری هستند که از چندین جز که عموما مواد بیولوژیکی و شیمیایی هستند ، تشکیل می شوند و دارای دستور العمل استفاده جهت نشان دادن نتیجه ای خاص و یا برای تشخیص بسیاری از مواد بیولوژیکی و یا واکنش های بین سلولی و درون سلولی ، همچنین حضور یا عدم حضور و یا مقدار مواد ، استفاده می شوند.
موارد گفته شده تنها بخش کوچکی از کاربرد این کیت ها هستند و امروزه کاربرد بسیار گسترده ای در زمینه های مختلف تشخیصی و تحقیقاتی دارند.
کیت های سلولی و کیت های مولکولی :
کیت های تحقیقاتی را می توان کیت های سلولی و کیت های مولکولی نیز نامید. از مهمترین آنها کیت های الایزا هستند که می توان آنرا پرکاربردترین کیت در این زمینه در نظر گرفت. این کیت مولکولی در آزمایشگاه های تشخیص طبی و پاتولوژی در بخش هورمون ها استفاده می شود و در موارد تحقیقاتی برای مطالعه و تشخیص طیف گسترده ای از آنتی بادی های اولیه و ثانویه و آنتی ژن ها، برای انواع حیوانات مورد مطالعه مانند موش،خرگوش،ماهی،.. و همچنین پروژه های انسانی استفاده می شود و شرکت های بسیاری در جهان هستند که انواع این کیت ها را تولید کرده و سابقه خوبی در این زمینه دارند.
برندهای کیت ازمایشگاهی و تحقیقاتی :
از برند های معروف و معتبر آن می توان به ترموفیشر، ابکم، سانتاکروز ،ری بایوتک، سیگماآلدریچ ، بایوبیسیک و بسیاری دیگر اشاره کرد.
نوع دیگری از کیت های مولکولی پر استفاده کیت های استخراجی هستند که عموما برای استخراج موادی مانند DNA/RNA/پلازمید/پروتئین استفاده می شوند.
روش کار کیت های استخراج :
به طور کلی روش کار با کیت های استخراجی در برند های مختلف یک روش مشخص دارد اما تمایز برند های مختلف در بافر ها و اجزای مورد استفاده در کیت ها می باشد که هرکدام برای استخراج حداکثری با خلوص بالا طراحی شده اند و از محلول ها و بافر های مختلف استفاده می کنند وسپس مواد تخلیص شده توسط این کیت در بسیاری از آزمایشات دیگر مورد استفاده قرار می گیرند.
کیت های استخراج پر کاربرد :
از دیگر کیت های پرکاربرد که امروزه در پروژه های متعدد تشخیصی و ژنتیکی مورد استفاده هستند کیت های PCR می باشند که با استفاده از یک زنجیره از واکنش های پلیمرازی مقدار اندکی از ماده ی ژنتیکی (/DNA/RNA پلازمید و یا رشته پرایمر سنتزی ) ، با ترکیب کردن آن با مستر میکس که حاوی آنزیم همانند سازی و نوکلئوتید ها میباشد توسط دستگاه ترموسایکلر و با استفاده از روش تغییر دما ( برای باز کردن رشته ها و فعالسازی آنزیم ) ، آنهارا تکثیر کرده و در نتیجه می توان برای مطالعات مختلفی از آنها استفاده کرد.
از برند ها و شرکت های مطرح در زمینه تولید کیت های مولکولی می توان به برند های Invitrogen, abcam, my biosource, biocompare ,qiagen , Creative Diagnostics antibodies-online, BioLegend و بسیاری دیگر اشاره کرد.
موارد زیر نمونه هایی از انواع کیت های مولکولی می باشند :
Blunting & Ligation
Cell Transformation
RNA – Extraction
RNA – mRNA Extraction
DNA – Extraction (Genomic)
Protein – Extraction
Protein – Purification
Protein – Assays
Protein – Staining
DNA & RNA & Protein – Extraction
Lysis
SDS Detection
Food Pathogen / Adultration Kits
Forensic Kits
PCR and RT-PCR Reagents
Positive Controls For PCR
Real-Time PCR Kits
Semi-Quantitative PCR Kits
Veternary Diagnostics
محیط کشت (Culture medium)
راهنمای جامع محیط کشت :
محیط کشت یک محیط ویژه است که در آزمایشگاه های میکروبیولوژی برای رشد انواع مختلف میکروارگانیسم ها مانند باکتری ها، تک یاخته ها، جلبک ها و قارچ ها استفاده می شود و در اتوکلاو، جایی که برای مدت زمان مشخصی تحت گرمایش قرار می گیرد.
این محیط رشد یا محیط کشت از مواد مغذی مختلفی تشکیل شده است که برای رشد میکروبی ضروری هستند، از آنجا که انواع مختلفی از میکروارگانیسم ها وجود دارند، هر کدام دارای خواص بی نظیری هستند و برای رشد به مواد مغذی خاصی احتیاج دارند.
محیط های کشت انواع مختلفی دارند
محیط های کشت بر اساس قوام به بخش های ذیل تقسیم می شود:
-
محیط کشت جامد :
محیط جامد حاوی آگار با غلظت 1/1٪ – 2/0٪ است و به باکتری ها اجازه می دهد تا به صورت کلونی رشد کنند. این محیط برای جداسازی باکتری ها و تعیین خصوصیات کلونی ایزوله مورد استفاده قرار می گیرد.
-
محیط کشت نیمه جامد :
محیط کشت نیمه جامد با آگار در غلظت های 5/0٪ یا کمتر تهیه می شود. این محیط از قوام کاملاً نرم برخوردار بوده و برای رشد و تعیین تحرک باکتری ها استفاده می شود.
-
محیط کشت مایع :
محیط کشت مایع حاوی مقادیر مشخصی از مواد مغذی است و فاقد آگار می باشد. محیط آبگوشت در آزمایش های مختلف مانند تخمیر مورد استفاده قرار می گیرد.
محیط های کشت براساس هدف و کاربرد ه بخش های ذیل تقسیم می شوند:
-
محیط کشت پایه :
محیط کشت پایه محیطی ساده است که برای اکثر باکتری های بدون چربی استفاده می شود. آب پپتون، آبگوشت مغذی و آگار مغذی (NA) به عنوان محیط پایه در نظر گرفته می شوند. این محیط معمولاً برای جداسازی اولیه میکروارگانیسم ها مورد استفاده قرار می گیرد.
-
محیط کشت غنی شده :
محیط کشت غنی شده یک محیط مایع است که به میکروارگانیسم ها اجازه می دهد تا تکثیر شوند و مواد مغذی لازم را برای آن فراهم می کند. آبگوشت اصلی ترین و رایج ترین ماده مغذی است که مورد استفاده قرار می گیرد. افزودن مواد اضافي به شكل خون، سرم، زرده تخم مرغ و غيره به محيط پايه باعث مي شود كه محيط غني سازي شود. تعداد کمی از مواد غنی کننده شامل آگار، آگار شکلاتی، شیب سرم لوفلر و غیره می باشد.
-
محیط کشت انتخابی :
محیط کشت انتخابی برای مهار رشد برخی از میکروارگانیسم ها استفاده می شود. در حالی که امکان رشد میکروارگانیسم های دیگر را فراهم می کند. محیط کشت انتخابی، محیطی مبتنی بر آگار (جامد) است به طوری که کلونی ها جدا می شوند.
-
محیط کشت افتراقی :
محیط کشت افتراقی در این محیط بر اساس رنگ کلونی می توان باکتری های مختلفی را تشخیص داد. چراکه باکتری ها کلونی هایی با رنگ متفاوت ایجاد می کنند. محیط کشت افتراقی اجازه می دهد تا رشد بیش از یک میکروارگانیسم با مورفولوژیکی متفاوت قابل تشخیص باشد.
-
محیط کشت انتقالی :
محیط کشت انتقالی نمونه های کلینیکی باید بلافاصله پس از جمع آوری به آزمایشگاه منتقل شوند تا از رشد زیاد ارگانیسم های آلوده کننده یا مواد اولیه جلوگیری شود. این امر می تواند با استفاده از محیط های انتقالی فراهم شود. چنین محیط هایی از خشک شدن نمونه، افزایش رشد باکتری های ناخواسته و عوامل بیماریزا جلوگیری می کنند. برخی از این محیط های کشت از نظر قوام نیمه جامد هستند. افزودن ذغال سنگ برای خنثی کردن عوامل بازدارنده مؤثر خواهد بود.
-
محیط کشت بی هوازی :
محیط کشت بی هوازی باکتری های بی هوازی برای رشد به محیط های خاصی احتیاج دارند. زیرا به مقدار کم اکسیژن، کاهش پتانسیل اکسیداسیون-احیا و مواد مغذی اضافی نیاز دارند.
محیط کشت های بی هوازی ممکن است با مواد مغذی مانند همئین و ویتامین K مکمل شوند. جوشاندن محیط برای بیرون راندن هرگونه اکسیژن محلول کمک می کند. افزودن 1٪ گلوکز، 01٪ تیوگلیکولات، 0.1٪ اسید اسکوربیک، 0.05٪ سیستئین یا فیلترهای آهن داغ قرمز باعث کاهش متوسط اکسیژن می شود. قبل از استفاده، باید محیط در حمام آب جوشیده شود تا اکسیژن محلول خارج و سپس با پارافین مایع استریل آب بندی شود.
-
محیط کشت سنجشی :
محیط کشت سنجشی این محیط کشت برای سنجش ویتامین ها، اسیدهای آمینه و آنتی بیوتیک ها استفاده می شود.
خرید محیط کشت
شرکت محیط کشت ایران وارد کننده اصلی و تنها وارد کننده محیط کشت های میکروبی برندهای
نمایندگی مرک Merck
نمایندگی میلیپور Millipore
نمایندگی سیگما ادریچ Sigma Aldrich
نمایندگی کیولب QUELAB
نمایندگی هایمد یا Himedia
نمایندگی فلوکا Fluka
نمایندگی اکروس Acros
نمایندگی دیفکو Difcoo می باشد.
همچنین تنها نمایندگی فروش مستقیم محیط های کشت
نمایندگی شارلو Scharlau
نمایندگی بیولایف
نمایندگی کوندا Conda pronadisa می باشد.
و دارای نمایندگی فروش مستقیم محیط کشت های ایبرسکو را نیز می باشد .
همچنین شرکت محیط کشت ایران اصلی ترین نماینده محیط های کشت سلولی برند سیگما (Sigma) و گیبکو(Gibco) در ایران می باشد.
تلفن ویژه برای فروش 24 ساعته
09357007743